ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Συνεργατική» αιμοδοσία στο κέντρο της πόλης

Μία ακόμη «συνεργατική», όπως τη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κώστας Ντακαλέτσης, αιμοδοσία, πραγματοποιήθηκε το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων, με στόχο αφενός τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος, αφετέρου τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ανοιχτή αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, έγινε με την συνεργασία και συμμετοχή των μελών της Ένωσης Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων νομού Ιωαννίνων και του Συλλόγου Τριτέκνων Γονέων Ιωαννίνων.
«Το σκεπτικό είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα για συνεργατικές αιμοδοσίες, όπου θα συμμετέχουν διάφοροι φορείς και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να στέλνουμε το μήνυμα μιας αιμοδοσίας μεγάλης έκτασης, ώστε να γίνεται ακόμη πιο δυνατό. Εκτιμούμε ότι θα αποτελέσει το έναυσμα για να αυξηθεί η εθελοντική αιμοδοσία», σημείωσε ο κ. Ντακαλέτσης.
Εκ μέρους της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων ο Γιώργος Στύλιος και εκ μέρους του Συλλόγου Τριτέκνων ο πρόεδρος Παναγιώτης Στρατσιάνης δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του ΕΕΣ και στις επόμενες αιμοδοσίες και κάλεσαν και άλλους φορείς να συνεισφέρουν στην προσπάθεια.

Σχετικά άρθρα

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Σταθερό σημείο αιμοδοσίας: Έγινε πράξη ένα αίτημα ετών

Αποστόλης Τζελέτας

Χρήματα και τρόφιμα για τους πληγέντες συγκεντρώνει ο Ερυθρός Σταυρός