ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ενώνουν δυνάμεις για τη συγκέντρωση αίματος

Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν από κοινού το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων (χώρος αναμονής ακροατηρίων) την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Κάθε αιμοδότης καταχωρεί τη φιάλη του στην καρτέλα του ή/και στην Τράπεζα Αίματος που επιθυμεί.

Αιμοδοσία στην Ανατολή

Εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο της Ανατολής (Κερασούντος 13), πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολής Ιωαννίνων «Ανατολής Ελπίδα» την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν, θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα με τον κωδικό 1 για να αιτιολογήσουν τη μετακίνησή τους.

Σχετικά άρθρα

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Προσπάθειες για μόνιμο σταθμό αιμοδοσίας στο κέντρο

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Φ.Ο.Ε.Α.