ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Καταδίωξη για τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών

Μετά από καταδίωξη συνελήφθη σήμερα το πρωί στους Μελιγγούς ένας 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων εντόπισαν τον 22χρονο στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας) να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στην περιοχή των Μελιγγών, ο 22χρονος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών 66 ανισοβαρείς συσκευασίες με 122 κιλά και 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο είχε μισθώσει άλλος 22χρονος αλλοδαπός από εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι σε βάρος του 22χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.

Σχετικά άρθρα

Μετέφερε ναρκωτικά με ασθενοφόρο (βίντεο)

Ηπειρωτικός Αγών

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών

Διασυνοριακή μεταφορά ναρκωτικών… με τα πόδια