ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τέλος εποχής στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Την απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές στα μέλη της παράταξης του «Σύγχρονος Δήμος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σεντελές ανέφερε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του, έχοντας προσφέρει ό,τι μπορούσε για σχεδόν δύο δεκαετίες.
Ο Γιάννης Σεντελές διετέλεσε δήμαρχος Πραμάντων την τετραετία 2007-2010 και ακολούθως δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων από την 1η Ιανουαρίου 2011. Τον Νοέμβριο του 2010 εξελέγη με ποσοστό 53,06% από τον πρώτο γύρο έναντι 36,8% του Ιωάννη Αργύρη, επανεξελέγη στις εκλογές του Μαΐου του 2014 με ποσοστό 88,8% έναντι 11,1% για την Αναστασία Κίτσου και στις εκλογές του Μαΐου του 2019 με ποσοστό 62,69%, έναντι 29,46% του Δημήτρη Μήτση και 7,85% του Λεωνίδα Λεοντάρη. Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 1998, οπότε εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πραμάντων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Σύγχρονος Δήμος» θα συνεχίσει με επικεφαλής τον Νίκο Βαΐτση, επί σειρά ετών αντιδήμαρχο, ο οποίος έχει μια επιτυχημένη θητεία και η προσφορά του τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης.
Ως γνωστόν, στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων έχει ανακοινωθεί μία ακόμη υποψηφιότητα, αυτή του Λάμπρου Τραγουδάρα ως επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Ιωάννη Παπαδιαμαντόπουλο

Ηπειρωτικός Αγών

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων φώτισε «μπλε» το Δημαρχείο του

Από τα γήπεδα της Πορτογαλίας στη σκιά της Στρογγούλας