ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έλλειψη βούλησης και συντονισμού διαπιστώνει η Τ. Καλογιάννη

Συνάντηση εργασίας με τα εκλεγμένα τοπικά συμβούλια στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής είχε η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη, την οποία συνόδευαν στις επισκέψεις της τα στελέχη της παράταξης Δέσποινα Ευτυχιάδου, Μάκη Χριστοφορίδη και Γιώργο Ζερβό.

Στην Ανατολή αναδείχθηκαν τα θέματα της καθυστέρησης της σύνδεσης με το νέο δίκτυο ύδρευσης με την ταυτόχρονη απομόνωση του παλαιού, της ίδρυσης και κατασκευής του 2ου παιδικού-νηπιοβρεφονηπιακου σταθμού και της ανακατασκευής της οδού από τη θέση του Lidl επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας μέχρι τη λεωφόρο Νιάρχου.
Από την πλευρά του τοπικού συμβουλίου Μπάφρας ως θέματα προτεραιότητας τέθηκαν ο καθαρισμός των καταβοθρών και των δύο αλσυλίων για λόγους αντιπλημμυρικής προστασίας και πυρασφάλειας αντίστοιχα, η σήμανση του κόμβου Μπάφρα – Κουτσελιό και οι εγκαταλελειμένες παιδικές χαρές.
Στη Νεοκαισάρεια η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα αναγκαία έργα για την αποχέτευση ομβρίων και λυμάτων της περιοχής, τη μη πιστοποιημένη μέχρι σήμερα παιδική χαρά και την ανάγκη ύπαρξης σύγχρονων στάσεων αστικού ΚΤΕΛ, ώστε οι μαθητές να μην αναμένουν το λεωφορείο υπό βροχή.
«Το συμπέρασμα από τις συζητήσεις στη Δ.Ε. Ανατολής είναι ότι οι κοινότητες αυτές αιτούνται για πολλά έτη τα ίδια έργα, πλην όμως η υλοποίησή τους δεν προχωρά, παρόλο που δεν αφορούν έργα δύσκολα, αλλά απαιτούν απλώς πολιτική βούληση, σωστό προγραμματισμό και καλό συντονισμό», αναφέρει σε δελτίο τύπου η παράταξη «Ιωάννινα_2023».

Σχετικά άρθρα

Την ενδυνάμωση του ΑΣΔΣΑ Ηπείρου θέτει ως στόχο η Τ. Καλογιάννη

Άλλα συμφώνησαν, αλλιώς τους προέκυψαν

Αποστόλης Τζελέτας

ΑΣΔΣΑ Ηπείρου: Προμηνύεται δύσκολη η… συμβίωση

Αποστόλης Τζελέτας