ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εννέα υποψηφίους στην Ήπειρο ανακοίνωσε η Δημοκρατική Ευθύνη

Μέρος των ψηφοδελτίων της για τις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Δημοκρατική Ευθύνη, σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την Ήπειρο, στον νομό Ιωαννίνων ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες του διεθνολόγου ερευνητή Ευάγγελου Βενέτη, του επιχειρηματία στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας Σπύρου Ζαφείρη και του αντιδημάρχου Ζαγορίου Αγαμέμνονα Τσιμή, στη Θεσπρωτία της μηχανικού πολεοδόμου-χωροτάκτη, δημοτικής συμβούλου Ηγουμενίτσας Δήμητρας Γούλα, του ιχθυολόγου, εργαζόμενου σε εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας Γιάννη Μιττάκου και του απόφοιτου ΤΕΦΑΑ Ευάγγελου Κάλλου, στον νομό Άρτας του καθηγητή Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου Νίκου Αντωνιάδη και στον νομό Πρέβεζας της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Τζένης Κωστούση και του εικαστικού συνθέτη-ζωγράφου Κώστα Παπαχρήστου.
Ο θεσπρωτός πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος θα είναι υποψήφιος στην τελευταία «τιμητική» θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Ευθύνης θα συμπληρώνονται σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Καθ’ όλα έτοιμη για τις εκλογές η Περιφέρεια Ηπείρου

Περί των εκλογικών παλιννοστούντων

Παύλος Παπαδόπουλος

Και με τη βούλα υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με τη ΝΔ ο Γ. Αμυράς

Αποστόλης Τζελέτας