ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επισκέψεις του δημάρχου Κόνιτσας σε ιδρύματα και υπηρεσίες

Επίσκεψη σε ιδρύματα και υπηρεσίες της πόλης της Κόνιτσας πραγματοποίησε την Πρωτοχρονιά ο δήμαρχος Νικόλαος Εξάρχου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αριστείδη Λαζογιάννη.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, το Αστυνομικό τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Οικοτροφείο Νόστος της Ε.Ψ.Ε.Π., το 583 Τάγμα Προκαλύψεως, το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης και το παράρτημα της Κιβωτού του Κόσμου στην Κόνιτσα, όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος με τους εργαζόμενους και τους τρόφιμους.
Ο δήμαρχος Κόνιτσας ευχήθηκε το 2021 να είναι μια ευνοϊκή χρονιά για όλους και να δημιουργηθεί μια νέα καλύτερη πορεία για τον τόπο. «Από την χρόνια που φεύγει, που ομολογουμένως ήταν εξαιρετικά δύσκολη, μας μένουν ποικίλα συναισθήματα. Κρατάμε από αυτή πολλά διδάγματα και συνεχίζουμε με δύναμη, πίστη και αίσθημα ευθύνης. Σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία. Το 2021 να χαρίσει σε όλους οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, υπομονή και επιμονή για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει ο κ. Εξάρχου σε μήνυμά του για το νέο έτος.

Σχετικά άρθρα

Σε θερμή ατμόσφαιρα η ορκωμοσία στον Δήμο Κόνιτσας

Επιστροφή του Ανδρέα Παπασπύρου στον Δήμο Κόνιτσας

Γεωργία Χαλάτση

Σε ενίσχυση του ρεύματος από Ισραήλ προσδοκά ο Δήμος Κόνιτσας