ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Προς δημοπράτηση τα led στους δήμους Ιωαννιτών και Πρέβεζας

Στην έγκριση της διενέργειας των διαγωνισμών για την ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού στους δήμους Ιωαννιτών και Πρέβεζας αναμένεται να προχωρήσει η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου, που στις 8.30 αύριο το πρωί.

Η περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε με τον δήμο Ιωαννιτών στις αρχές Νοεμβρίου, ολοκλήρωσε τη διαδικασία της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης και προχωράει στη διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού, μέσω του οποίου θα προκύψει ο ανάδοχος που θα αναλάβει με Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης το έργο της αντικατάστασης του φωτισμού του δήμου με λαμπτήρες led και τη συντήρησή του για τα επόμενα 12 χρόνια. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 19,2 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ), με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στην έκπτωση που θα προκύψει.
Για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού του δήμου Πρέβεζας είχε ήδη ληφθεί απόφαση για τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού, ωστόσο αυτή ανακαλείται και θα ληφθεί νέα, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι.

Σχετικά άρθρα

Ημερίδα για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και τις διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις

Ενεργειακή αναβάθμιση τριών σχολικών κτιρίων στον Δήμο Πωγωνίου

Ξεκίνησε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης στο ΠΓΝΙ

Γεωργία Χαλάτση