ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμος Δωδώνης- Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 260 οικογένειες

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 260 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, διένειμε ο δήμος Δωδώνης, από τις 13 έως τις 15 Απριλίου.

Η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε σε 123 ωφελούμενους του επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενώ, επιπλέον, οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Κοινότητας και το «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποίησαν διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 137 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά χαμηλών εισοδημάτων.

Για την υλοποίηση της δράσης, ο δήμος Δωδώνης ευχαριστεί θερμά όλους τους αρωγούς και συμπαραστάτες που συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή της. Ειδικότερα, ευχαριστεί την εταιρεία «The Mart» για την προσφορά προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, τον Α.Π.Σ.Ι. «Πίνδος» για την προσφορά πτηνοτροφικών προϊόντων, την εταιρεία «Rainbow Water» για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Μini Market «Σκλιβανίτη Ελένη» για την προσφορά προϊόντων, την Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνης καθώς και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου για την υποστήριξή τους με «Δέματα Αγάπης», τα οποία περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, την επιχείρηση Γαλακτομικών Τυροκομικών Προϊόντων «Μήτσιος» για την προσφορά γιαουρτιών, καθώς επίσης και τους δημότες που πρόσφεραν προϊόντα ανώνυμα.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος