ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έληξε η καραντίνα για τη γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Πολύ καλά στην υγεία της είναι η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η οποία είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, και σήμερα μάλιστα έληξε η καραντίνα στην οποία είχε τεθεί.

Διασωληνωμένα, σε σταθερή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΠΓΝΙ ο 72χρονος από την Άρτα και ο οδηγός βουνού, ενώ στη Μονάδα Λοιμωδών εξακολουθούν να νοσηλεύονται ο γιατρός του νοσοκομείου της Πρέβεζας και ο 62χρονος που διακομίστηκε την Κυριακή από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Σε καραντίνα στο σπίτι τους στους Κωστακιούς Άρτας παραμένουν η 64χρονη και ο 42χρονος γιος της, οι οποίοι είναι τα δύο τελευταία κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο. Από την κλινική τους εξέταση και τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και δεν προκύπτει ανάγκη νοσηλείας. Όλες οι διαπιστωμένες επαφές τους, ύστερα από την ιχνηλάτηση, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται, όπως εξακολουθούν να βρίσκονται σε περιορισμό και να παρακολουθούνται και οι επαφές του θετικού κρούσματος του ηλικιωμένου, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.