ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αδιάκοποι οι έλεγχοι και τα πρόστιμα

Στις 60 ανήλθαν οι άσκοπες μετακινήσεις που βεβαιώθηκαν το Σάββατο σε ισάριθμους πολίτες της Ηπείρου από τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού εντόπισαν 1.400 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν τα ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Αναλυτικά, μέσα σε ένα 24ωρο επιβλήθηκαν 547 πρόστιμα στην Αττική, 120 στην Κρήτη, 104 στα Ιόνια Νησιά, 87 στη Θεσσαλονίκη, 72 στη Στερεά Ελλάδα, 71 στη Δυτική Ελλάδα, 66 στην Κεντρική Μακεδονία, 65 στην Πελοπόννησο, 62 στη Θεσσαλία, 60 στην Ήπειρο, 54 στο Νότιο Αιγαίο, 50 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 23 στο Βόρειο Αιγαίο και 19 στη Δυτική Μακεδονία.

Από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί 6.606 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Όπως διαβεβαιώνει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. «οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Σχετικά άρθρα

Απασχολούσαν εργαζόμενους εκτός ωραρίου

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα

Εντατικοί οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων