ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων- Μην προσέρχεστε στο Δικαστικό Μέγαρο

Έκκληση προς όλους τους πολίτες να μην επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο και να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον δικηγόρο τους ή τις υπηρεσίες των δικαστηρίων, απευθύνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων στην προσπάθεια για περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Η έκκληση έχει, όμως, αποδέκτες και τους δικηγόρους, τους οποίους καλεί να περιορίσουν τη μετάβασή τους στους χώρους των Δικαστηρίων μόνο για την άσκηση των τελείως επιτρεπόμενων καθηκόντων τους με τη νέα ΚΥΑ και να προσέρχονται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γραμματέα του σχετικού δικαστηρίου, εφόσον πρόκειται να κατατεθεί ή συζητηθεί η υπόθεσή τους.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο Πρωτοδικών, οι προσωρινές διαταγές που έχουν χορηγηθεί στις υποθέσεις εκουσίας δικαιοδοσίας, οι οποίες είχαν προσδιοριστεί να συζητηθούν κατά τη δικάσιμο της 18ης Μαρτίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, θα διατηρηθούν και θα αναβληθούν οίκοθεν.
Εάν οποιοσδήποτε συνάδελφος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα ζητήματα και δεν μπορεί να λάβει απάντηση από τις γραμματείες, μπορεί να αποστείλει mail στο info@dsioan.gr, προκειμένου ο Δικηγορικός Σύλλογος να φροντίσει για έγκυρη απάντηση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τα αντίστοιχα τμήματα.
Κατόπιν επικοινωνίας με τη Διοίκηση Ασφαλείας Ιωαννίνων, οι προγραμματισμένες εξετάσεις μαρτύρων ή μηνυομένων θα αναβάλλονται μετά την περίοδο αναστολής. Συνιστάται η τηλεφωνική επικοινωνία με την αντίστοιχη υπηρεσία που εξέδωσε την κλήση.
Το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους προέδρους και προϊσταμένους, προκειμένου να εκδίδονται εγκαίρως ενημερωτικές ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα

Στη φυλακή ακόμη και για μικροαδικήματα

Επανέρχονται οι συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

Γεωργία Χαλάτση

«Επιμένει» να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός