ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σύλληψη για προσβολή γενετήσιας ευπρέπειας

Με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας ευπρέπειας συνελήφθη ένας άνδρας στην Πρέβεζα, που προέβη δημόσια σε πράξη γενετήσιου χαρακτήρα, κοντά σε σχολείο της πόλης

Συγκεκριμένα, όπως εξακριβώθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, ο κατηγορούμενος, το πρωί της Τρίτης, βρισκόμενος μέσα στο αυτοκίνητό του και σε κοντινή απόσταση από σχολικό συγκρότημα, προέβη δημόσια σε πράξη γενετήσιου χαρακτήρα.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κατηγορουμένου λίγη ώρα αργότερα. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ο συλληφθείς είχε προβεί κατά το τελευταίο εξάμηνο άλλες πέντε φορές σε παρόμοιες πράξεις.

Στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας σκληρός δίσκος και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Σχετικά άρθρα

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και με τα παιδιά στο Ι.Χ.

Σύλληψη στα Γιάννενα για fake news περί νεκρών στην Θεσσαλία

Ηπειρωτικός Αγών

Σύλληψη για εμπρησμό στο Καλέντζι