ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΟικονομία

Δήμος Ιωαννιτών- Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Ανοιχτή και διαθέσιμη για τους ενδιαφερόμενους είναι η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης της επιφάνειας ακινήτων στον δήμο Ιωαννιτών.

Η Υπηρεσία Εσόδων, σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής, έχει προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πιστοποίησης και διασύνδεσης με τον Κόμβο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της ΚΕΔΕ GoVHub, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στην εφαρμογή από τους αρμόδιους υπαλλήλους.
Μέσω της εφαρμογής (https://tetragonika.govapp.gr), παρέχεται η δυνατότητα, δίχως να απαιτείται η επίσκεψη του πολίτη στον δήμο, να δηλώσουν αποκλίσεις που αφορούν την επιφάνεια των ακινήτων τους και μάλιστα χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων λήγει στις 31 Μαρτίου. Μέχρι την ημερομηνία αυτή οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον δήμο μόνο για τις περιπτώσεις ακινήτων που δεν είναι δυνατή η δήλωση μέσω της εφαρμογής.
Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες στο http://tetragonika.govapp.gr/  και οδηγίες χρήσης στο https://tetragonika.govapp.gr/OdigiesXrisis 

Mini Παρουσίαση

 

Σχετικά άρθρα

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο

Τη δέσμευση για ημικόμβο στο Δρίσκο χαιρετίζει ο Δήμος Ιωαννιτών

Στα χέρια της ΚΕΔΕ η υπόθεση της πυροπροστασίας