ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διαδικασία εγγραφής μελών από την παράταξη «Ιωάννινα_2023»

Το βλέμμα στο 2023 στρέφει η παράταξη «Ιωάννινα_2023», που ξεκίνησε τη διαδικασία εγγραφής μελών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της www.ioannina2023.gr.

Την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας κάνει γνωστή με ανοιχτή επιστολή η επικεφαλής της παράταξης Τατιάνα Καλογιάννη, καλώντας τους πολίτες να εγγραφούν μέλη και να συμπορευτούν στον αγώνα.
«Η παράταξή μας ξεκίνησε πριν έναν χρόνο έναν έντιμο πολιτικό αγώνα για να αλλάξει ο δήμος μας φυσιογνωμία και λειτουργία. Καταθέσαμε μία ολοκληρωμένη πρόταση ανασυγκρότησης και αναγέννησης του δήμου μας, στην οποία αναδεικνύεται η αξία του τεκμηριωμένου και ορθολογικού σχεδιασμού για την αναγκαία πορεία του δήμου μας προς την ευρωπαϊκή προοπτική του. Ο αγώνας μας συνεχίζεται σήμερα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης του δήμου μας. Καταθέτουμε στα όργανα διοίκησης του δήμου τις απόψεις, τις προτάσεις και τις θέσεις μας για κάθε θέμα με απόλυτο και μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό. Με στρατηγική στόχευση να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη σας και το 2023, η παράταξή μας παραμένει ανοικτή, παρούσα στη διαμόρφωση της εξέλιξης του Δήμου μας, και καλεί όποιες και όποιους εμφορούνται από, τις ίδιες με μας, ανησυχίες και αξίες, να συμμετάσχουν στον αγώνα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά και εκφράζει τις ευχαριστίες στο μέλος της παράταξης, ηλεκτρολόγο μηχανικό και μηχανικό Η/Υ Νίκο Ντέμο και την ομάδα του για την πρότυπη οργάνωση του ηλεκτρονικού υποβάθρου της παράταξης, σε εθελοντική βάση και αφιλοκερδώς από την έναρξη της λειτουργίας της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Τ. Καλογιάννη: Εκτίμηση για τους κ.κ. Νάτση, Πατσούρα και Παπαχρήστο

Κάλεσμα συμμετοχής και αγώνα για τον δήμο του 2030

Με δεσμεύσεις για άρση των ανισοτήτων