ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έκαναν διάλογο στο… πόδι

Έναν διάλογο που δεν οδήγησε πουθενά, ανέπτυξαν το πρωί εργαζόμενοι του δήμου Ιωαννιτών με τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, στον προθάλαμο του γραφείου του στο δημαρχείο.

Η κουβέντα έγινε στο… πόδι και χωρίς να υπάρχει κάποια σειρά των θεμάτων, καθώς οι εργαζόμενοι επέλεξαν να μιλήσουν οι ίδιοι στον δήμαρχο και όχι απλώς να εκπροσωπηθούν από την πρόεδρο Τίνα Ζέκα και τα άλλα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ. Αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχει ουσιαστικό περιεχόμενο, με τις δύο πλευρές να παραθέτουν ήδη γνωστά επιχειρήματα.
Μέσες- άκρες, οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι η πόλη είναι καθαρή, επέρριψαν ευθύνες στη δημοτική αρχή για καθυστέρηση πρόσληψης των οκταμηνιτών, ζήτησαν άμεση χορήγηση των μέσων ατομικής προστασίας και του γάλακτος, ενώ έθεσαν και θέμα οικονομικής αναπλήρωσης για όσο διάστημα δεν τους χορηγούνταν γάλα.
Από την πλευρά του, ο κ. Ελισάφ αντέτεινε ότι η πόλη δεν είναι καθαρή, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι στις οικονομικές υπηρεσίες ξενύχτησαν για να τρέξει γρήγορα η διαδικασία για τους οκταμηνίτες, παρέπεμψε στις υπηρεσίες για τον χρόνο χορήγησης των μέσων ατομικής προστασίας και του γάλακτος, ενώ είπε πως δεν επιτρέπεται η οικονομική αναπλήρωση. Παρών στη συζήτηση ήταν και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Γρίβας, ο οποίος είχε και μια στιγμή αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο.

Σχετικά άρθρα

Σε μία πλατφόρμα «έξυπνες» εφαρμογές και υπηρεσίες

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Προσδοκίες για αύξηση επισκεπτών από την Κύπρο