ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κλειστή για δύο μήνες η οδός Ελένης Ζωγράφου

Σε εφαρμογή τίθενται από αύριο Τετάρτη και έως τις 22 Μαρτίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις λόγω της εξέλιξης των έργων ανέγερσης νέου νηπιαγωγείου στους παλιούς στρατιωτικούς φούρνους.

Συγκεκριμένα απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στο τμήμα της οδού Ελένης Ζωγράφου από τη Λεωφόρο Δωδώνης έως τη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας, ενώ απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Δωδώνης, παραπλεύρως της οδού Ζωγράφου.
Τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας όσο και η εκτροπή της θα γίνει με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.

Απομάκρυνση περιπτέρου στην Ανεξαρτησίας

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, από τις 8 το πρωί, θα γίνει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού και αφαίρεσης περιπτέρου στην γωνία Ανεξαρτησίας και Κάνιγγος  επί της οδού Ανεξαρτησίας (από Αβέρωφ έως διασταύρωση με Κάνιγγος) και Κάνιγγος έως Αβέρωφ.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρους οδούς.

Σχετικά άρθρα

Δεκαετία του 1970. Τσικνοπέμπτη.

Λουκία Τζάλλα

Ενθύμιον σχολικού  έτους 1952-53…

Λουκία Τζάλλα

Μικροί άνθρωποι, μεγάλοι φόβοι