ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανάδοχος για τη στέγη του Δικαστικού Μεγάρου

Την κατακύρωση διαγωνισμών για διάφορα έργα και τη δημοπράτηση δύο νέων έργων ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου.

Το σημαντικότερο έργο αφορά την κατακύρωση του διαγωνισμού για την ανακατασκευή της στέγης και εγκατάσταση νέου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 543.833 ευρώ, οριστικός ανάδοχος για το οποίο αναδείχθηκε η Τομή Μακεδονική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.
Επίσης, οριστική ανάδοχοι αναδείχθηκαν η Almo Τεχνική Ενεργειακή Κατασκευαστική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία για την ολοκλήρωση του ηλεκτροφωτισμού στην οδό σύνδεσης Καναλακίου με Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (367.000 ευρώ), η Γεώργιος Τάσης– Γεώργιος Δημητρίου Ο.Ε. για τη βελτίωση οδού πρόσβασης από Ανατολική σε γέφυρα Παπαστάθη (200.000 ευρώ), η RVR Κατασκευαστική ΕΠΕ για την αποκατάσταση οδού περιοχής Κλειδωνιάς προς Μπουραζάνι για εξυπηρέτηση παραγωγικών μονάδων (180.000 ευρώ), η Κ. Κωσταβασίλης & ΣΙΑ Ο.Ε. για τη συντήρηση – ασφαλτόστρωση επαρχιακής οδού 18 στις θέσεις Μακρύκαμπο και Καρκαβελέικα Π.Ε. Άρτας (130.000 ευρώ) και ο Κωνσταντίνος Κουγκούλης για τις εργασίες αποκατάστασης πρόσβασης προς κτηνοτροφικές μονάδες περιοχής Κρυόβρυσης Ιωαννίνων (30.450 ευρώ).
Ακόμη, ανάδειξε τον Σταύρο Θεοδωρόπουλο προσωρινό ανάδοχο για τον ηλεκτροφωτισμό της Ε.Ο. Ιωαννίνων– Κόνιτσας στο ύψος του Πολεμικού Μουσείου (122.000 ευρώ).
Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε, τέλος, τη δημοπράτηση της βελτίωσης οδικής λειτουργίας τμήματος του οδικού δικτύου Ελεούσα– Κρύα (485.000 ευρώ) και την προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων 250 θέσεων στο γήπεδο Γραμμενίτσας, 150 θέσεων στο γήπεδο Καμπής και 150 θέσεων στο γήπεδο Καλαμιάς (54.560 ευρώ).

Σχετικά άρθρα

Στους κερδισμένους του 2023 η Περιφέρεια Ηπείρου

Αποστόλης Τζελέτας

Γέφυρα – αντίγραφο στη θέση της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Έριξαν τον… σπόρο για μελλοντικές συνεργασίες