Φωτογραφία αρχείου
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Θέλησαν να πληρώσουν με πλαστές επιταγές

Δύο πλαστές επιταγές, συνολικής ονομαστικής αξίας 9.700 ευρώ, επιχείρησαν να παραδώσουν ένας 24χρονος και ένας 25χρονος σε 62χρονο, στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η απόπειρα απάτης εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και σε βάρος των δύο δραστών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοια αδικήματα, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία.

Έκλεψε χρήματα από τροχόσπιτο

Ένας 25χρονος προέκυψε ότι είναι ο δράστης κλοπής χρηματικού ποσού από τροχόσπιτο ιδιοκτησίας 50χρονης στην Καστροσυκιά Πρέβεζας, το μεσημέρι της 17ης Ιουλίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, και σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα

Σε κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα στην Ηγουμενίτσα, που έγινε βραδινές ώρες της 24/25 Σεπτεμβρίου, εμπλέκεται ένας 26χρονος, όπως από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας. Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Σχετικά άρθρα

Πήραν 200 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για κλοπή

Ηπειρωτικός Αγών

Βρέθηκε το κλεμμένο κανό