ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διακίνηση ναρκωτικών με ορμητήριο δωμάτιο ξενοδοχείου

Σε τρεις συλλήψεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ένας 27χρονος προμήθευσε έναντι χρηματικής αμοιβής έναν 41χρονο και μία 40χρονη με ποσότητα 21,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Στην κατοχή του 27χρονου και σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Ιωάννινα, που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν μία συσκευασία με 4,8 γραμμάρια ηρωίνης, ένα μεταλλικό κυτίο με 60,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευασία με 7,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευασία με 4,2 γραμμάρια λευκής κρυσταλλικής σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.
Εξάλλου, μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) είχε στην κατοχή του ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.
Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνελήφθη ένας 54χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με 5,75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σχετικά άρθρα

Έκρυβε 100 γραμμάρια ηρωίνης σε σημείο εντός του σώματός του

Μετέφερε ναρκωτικά με ασθενοφόρο (βίντεο)

Ηπειρωτικός Αγών

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών