ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Πήρε την ευλογία, ολοκλήρωσε τις συναντήσεις

Το ζήτημα της αναπτυξιακής προοπτικής του Πωγωνίου, μέσω και της λειτουργίας της Γεωργικής Σχολής Βελλάς, συζήτησε η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Τσολάκη, με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

Η κα. Τσολάκη επισκέφθηκε τον κ. Μάξιμο στο γραφείο του στη Μητρόπολη και, αφού πήρε την ευλογία του, συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν την περαιτέρω ανάδειξη της Εκκλησιαστικής Σχολής Βελλάς.
Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ νομού Ιωαννίνων Γρηγόρη Γκίκα, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του ΚΤΕΛ, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης. Εκεί, ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια του Ταμείου Λεμονιά Κλούμπα για την πολύ καλή πορεία πληρωμών και απορρόφησης πόρων, χάρη στη σκληρή προσπάθεια των λιγοστών υπαλλήλων του Περιφερειακού Ταμείου.
Η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, εξήρε την προσπάθεια όλων των υπαλλήλων, της Διεύθυνσης του Ταμείου, αλλά και του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, καθώς χάρη στην προσπάθεια και στον συντονισμό από την πλευρά του, προχωρούν με πολύ καλούς ρυθμούς οι πληρωμές, όλων των εμπλεκόμενων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, όπως ανέφερε.

Σχετικά άρθρα

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

ΝΔ – Ο Κ. Σκρέκας υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στην Ήπειρο

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος