ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έκλεβαν καλώδια χαλκού από επιχειρήσεις

Στην εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπών καλωδίων χαλκού από επιχειρήσεις στην περιοχή της Πρέβεζας προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, ύστερα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, ένας 35χρονος και ένας 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από τους αστυνομικούς και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι
Κατά το χρονικό διάστημα από 14 Απριλίου έως τις 23 Ιουνίου, οι δύο δράστες έκλεψαν αφαίρεσαν ποσότητες καλωδίων χαλκού του Ο.Τ.Ε. από περιφραγμένο προαύλιο χώρο αποθήκης υλικών, υπόγεια καλώδια χαλκού από ανενεργή εταιρεία παρασκευής σκυροδέματος και καλώδια χαλκού διαφόρων διαστάσεων και ηλεκτρολογικά είδη από ανενεργή εταιρεία εμπορίας σκυροδέματος.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικά άρθρα

Πήραν 200 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης

Ηπειρωτικός Αγών

Έκλεψε καλώδια χαλκού αξίας 19.000 ευρώ από υποσταθμό του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε

Συνελήφθη για κλοπή

Ηπειρωτικός Αγών