ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δεν προκύπτει απόπειρα αρπαγής

Με προσοχή εξετάζει η αστυνομία ένα περιστατικό σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού στα Καρδαμίτσια, χωρίς ωστόσο να προκύπτει μέχρι στιγμής απόπειρα αρπαγής, όπως υπήρχαν αρχικά υπόνοιες.

Το περιστατικό, εκτός από την αναφορά στην Αστυνομία από τη μητέρα του κοριτσιού, κοινοποιήθηκε και στο facebook, με αποτέλεσμα να υπάρξει κύμα ανησυχίας από το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, στις 9.10 το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Αρίσταρχου στα Καρδαμίτσια, κάτω από το δημοτικό σχολείο, ένα άσπρο βαν πλησίασε την κόρη της, που έκανε ποδήλατο, και ο οδηγός του μίλησε σε μία γλώσσα που δεν ήταν αντιληπτή από το παιδί και την έπιασε από τα μαλλιά. Παρόντα στο περιστατικό ήταν και άλλα παιδιά, ενώ η ανησυχία έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως είδε να κινείται σε κοντινό σημείο ένα λευκό βαν, του οποίου οι πινακίδες ήταν καλυμμένες με ύφασμα.
Αμέσως μετά την ενημέρωση της Αστυνομίας, περιπολικά και δίκυκλα της Αστυνομίας «σάρωσαν» την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το ύποπτο όχημα. Πάντως, τόσο από τις μαρτυρίες της μητέρας και του κοριτσιού, όσο και από τα όσα είπαν στους αστυνομικούς άλλα παιδιά, δεν προκύπτει προσπάθεια αρπαγής.
Ενδεχομένως, το κορίτσι να βγήκε στον δρόμο με το ποδήλατό του και αυτός να ήταν ο λόγος, που εξόργισε τον οδηγό του αυτοκινήτου, που της τράβηξε τα μαλλιά μέσα από το παράθυρο.

Σχετικά άρθρα

Και τα Καρδαμίτσια αλλάζουν…

200.000 ευρώ για εργασίες οδοποιίας στα Καρδαμίτσια

200.000 ευρώ για έργα υποδομών στα Καρδαμίτσια