ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανακοίνωσε υποψηφίους η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με το μήνυμα ότι «η ζωή μας και η νέα Ελλάδα δεν μπορεί να είναι η φυλακή των μνημονίων», κατέρχεται στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που ανακοίνωσε τους υποψηφίους βουλευτές στον νομό Ιωαννίνων και σε ολόκληρη την Ήπειρο.

Επικρίνοντας την πολιτική της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, ο υποψήφιος βουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παναγιώτης Βλάχας τόνισε ότι η ελπίδα και το μέλλον βρίσκονται στο ενωτικό αγωνιστικό μέτωπο προάσπισης των δικαιωμάτων και κάλεσε τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους να πάρουν θέση στο μέτωπο ανατροπής και στους αγώνες που έρχονται μετά τις εκλογές.
«Για εμάς, η ζωή μας και η νέα Ελλάδα βρίσκεται έξω από τα τοκογλυφικά πλεονάσματα, βρίσκεται στη διαγραφή των τοκογλυφικών χρεών, βρίσκεται έξω από τα επιχρυσωμένα κάγκελα της ΕΕ, βρίσκεται έξω από τα πολεμοκάπηλα σχέδια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, βρίσκεται έξω από τη φυλακή των μνημονίων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Τα μαντρόσκυλα, οι μνημονιοφύλακες αυτής της φυλακής ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο να είμαστε φρόνιμοι μέσα στη φυλακή με τα επίχρυσα κάγκελα και να διαλέγουμε τον πιο άξιο μνημονιοφύλακα, το πιο σωστό μαντρόσκυλο. Πότε με το καρότο, πότε με το μαστίγιο έχουν μπει σε έναν ανταγωνισμό καλλιστείων ποιος μνημονιοφύλακας θα είναι καλύτερος για εμάς, πάνω απ’ όλα για το καλό μας», σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ο επίσης υποψήφιος Δημήτρης Μπακόλας ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τους νομούς της Ηπείρου. Στον νομό Ιωαννίνων υποψήφιοι είναι ο μηχανολόγος μηχανικός Παναγιώτης Βλάχας, η γιατρός Λουίζα Γκίγκα, ο γεωπόνος, μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζόμενων Γεωπόνων Ηπείρου-Λευκάδας Δημήτρης Μπακόλας, ο γραμματέας τοπικής Διοικητικής Επιτροπής Σωματείου Πράκτικερ Χρήστος Πασσιάς και η καθηγήτρια Αγγλικών Ευαγγελία Τόλη.