ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Υπηρεσίες του δήμου Ιωαννιτών επισκέφτηκε ο Θ. Μανταλόβας

Υπηρεσίες του δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Μανταλόβας.

«Για εμένα η σημερινή μου επίσκεψη στους εργαζόμενους του δήμου Ιωαννιτών αποτελεί μια ουσιαστική αλλά και συμβολική πράξη. Ουσιαστική γιατί πραγματικά τους ευχαριστώ από καρδιάς για όλη τη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα 8,5 χρόνια της θητείας μου, αλλά και συμβολική γιατί ξεκινώ τη νέα μου πορεία από το σημείο που αφήνω την έως τώρα πολιτική μου δράση, από τους ανθρώπους του δήμου Ιωαννιτών.

Για τον λόγο αυτό, θεωρώ τη βουλευτική μου υποψηφιότητα ως φυσική συνέχεια της δημοτικής μου δράσης και πορείας, ώστε να μπορέσω να μεταφέρω όλη τη διοικητική μου εμπειρία από έναν μεγάλο δήμο στα έδρανα της Βουλής, εκπροσωπώντας πλέον με αποφασιστικότητα τα συμφέροντα όλου του νομού Ιωαννίνων», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μανταλόβας.

Απευθυνόμενος στους εργαζομένους του δήμου, τόνισε την πολύ σημαντική τους συμβολή τόσο στην οικονομική εξυγίανση και ανάταξη του δήμου Ιωαννιτών, που επιτεύχθηκε το προηγούμενο διάστημα, όσο και στην καθοριστική συμμετοχή τους, ώστε να κρατηθεί η κοινωνία όρθια στα χρόνια της κρίσης. Τόνισε δε την ανάγκη για ενίσχυση του υπηρεσιακού μηχανισμού με νέους επιστήμονες και εξειδικευμένο προσωπικό, που είναι αναγκαίο για να υπηρετήσει ο δήμος με επάρκεια τον νέο ρόλο που επιτάσσει η εποχή των νέων τεχνολογιών και οι αναπτυξιακές προκλήσεις της περιοχής μας.

Σχετικά άρθρα

Θ. Μανταλόβας: Να αφήσουμε πίσω το ΠΑΣΟΚ – φέουδο των μηχανισμών

Αποστόλης Τζελέτας

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο σπίτι τους

Θ. Μανταλόβας: «Μαζί, για τη Νέα Αλλαγή!»

Ηπειρωτικός Αγών