ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Μ. Ελισάφ: “Δεν πανηγυρίζουμε. Αισθανόμαστε την ευθύνη”

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα έγινε δεκτός ο Μωυσής Ελισάφ από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και κόσμο, που από νωρίς είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Μετά από μια σύντομη συνομιλία με τους συνεργάτες του, ο Μωυσής Ελισάφ ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη, έστειλε μήνυμα συνεργασιών, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στη δημοτική αρχή Μπέγκα, λέγοντας πως το 70% των πολιτών αποδοκίμασε την πολιτική της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την ετυμηγορία σας, μας καταστήσατε πρωταγωνιστές των εκλογών. Μας εμπιστευτήκατε.
Για μας η εμπιστοσύνη σας είναι πιο σημαντική από το ίδιο το αποτέλεσμα των εκλογών. Κι αυτό γιατί όλους τους προηγούμενους μήνες πορευτήκαμε χωρίς μηχανισμούς, χωρίς κομματική ταυτότητα.
Απευθυνθήκαμε μόνο σε σας καταθέτοντας ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και το πρόγραμμά μας. Εσείς αποφασίσατε και ανοίγετε τον δρόμο στη Νέα Εποχή. Και εμείς έχουμε υποχρέωση να πορευτούμε σ’ αυτόν. Δεν πανηγυρίζουμε. Αισθανόμαστε την ευθύνη.
Σήμερα οι συνδημότες μας με ένα συντριπτικό ποσοστό, ένα ποσοστό που ξεπερνά το 70%, απέρριψε τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν την τελευταία πενταετία. Απέρριψε την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μήνυμα για τη μεγάλη αλλαγή που επιθυμεί, μια αλλαγή προόδου.
Ενωμένοι, μαζί θα συνεχίσουμε και την επόμενη Κυριακή.
Έτοιμοι για συνεργασίες. Έντιμες και καθαρές. Χωρίς κανενός είδους συναλλαγή. Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τα Γιάννενα μπροστά. Να βάλουμε οριστικά στο παρελθόν παθογένειες και μιζέριες και να διεκδικήσουμε δικαίωμα στην πρόοδο, στην ανάπτυξη, στην εξωστρέφεια. Μαζί συνεχίζουμε”.

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Δικαίωση και απάντηση στις «Κασσάνδρες» η ένταξη του παλιού Πανεπιστημίου στο ΕΣΠΑ

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου