ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Πέταξαν την ηρωίνη σε αγρόκτημα, αλλά τη βρήκε ο σκύλος

Σε αγρόκτημα πέταξαν την ηρωίνη, που είχαν στην κατοχή τους, ένας 61χρονος και ένας 31χρονος, όταν αντιλήφθηκαν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο στο Κομπότι Άρτας.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας κατάφεραν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, να εντοπίσουν τέσσερις συσκευασίες με 15,29 γραμμάρια ηρωίνης.

Εξιχνίαση κλοπής μετά από 3,5 χρόνια

Μετά από 3,5 χρόνια εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης και κλοπής σε διαμέρισμα στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 50χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στις 28 Αυγούστου 2015 είχε διαρρήξει το διαμέρισμα και είχε κλέψει χρηματικό ποσό, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Μετέφερε παράτυπους μετανάστες

Τέσσερις αλλοδαπούς, τρεις άνδρες ηλικίας 47, 27 και 30 ετών και μία 34χρονη, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, είχε ως επιβάτες στο αυτοκίνητό του ένας 55χρονος αλλοδαπός. Και οι πέντε συνελήφθησαν στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Κομποτίου, στο πλαίσιο ελέγχων του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Όπως προέκυψε, ο 55χρονος είχε αναλάβει να τους μεταφέρει στην Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής 800 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Έκρυβε 100 γραμμάρια ηρωίνης σε σημείο εντός του σώματός του

23χρονος διακινούσε κάνναβη σε χρήστες στα Γιάννενα

Κατείχε ηρωίνη με σκοπό τη διακίνηση