Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο πλαστικό κάλυμμα της βάσης της ζώνης του συνοδηγού, βρέθηκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Είχε παρελθόν ο ένας εκ των ληστών της Αετόπετρας

Γνώριμος στις διωκτικές αρχές ήταν ο 28χρονος, που συνελήφθη μαζί με έναν 34χρονο για τη ληστεία σε βάρος μιας 92χρονης και του 61χρονου γιου της στην Αετόπετρα Κόνιτσας.

Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει για διάπραξη σοβαρών ποινικών αδικημάτων, όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ένοπλες ληστείες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, έκθεση και θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δύο δραστών και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και να τους συλλάβουν.
Σε έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο πλαστικό κάλυμμα της βάσης της ζώνης του συνοδηγού, τα κλεμμένα χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ, που είχαν κλέψει, και διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, σκύλα, γαλλικό κλειδί). Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο τέλεσης της ληστείας και διαφυγής.

Σχετικά άρθρα

Ληστεία σε περίπτερο με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού

Συνελήφθη ο ληστής των πρατηρίων υγρών καυσίμων

Ηπειρωτικός Αγών

Έδεσαν 77χρονη και της έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα