ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Την τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο για να τη ληστέψει

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δε δίστασε να τραυματίσει με μαχαίρι μια 60χρονη αλλοδαπή στο Καναλλάκι Πρέβεζας, προκειμένου να της κλέψει χρηματικό ποσό 3.300 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Η 60χρονη μεταφέρθηκε με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και νοσηλεύεται.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις με τα στοιχεία του δράστη, με αποτέλεσμα αυτός να εντοπιστεί το μεσημέρι της Κυριακής στον Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, κατά την προσπάθειά εξόδου του από τη χώρα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας, μήκους 21 εκατοστών, σε παρακείμενη πυλωτή οικοδομής, κοντά στο σπίτι της παθούσας, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 140 δηναρίων στην κατοχή του δράστη, σε βάρος του σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σχετικά άρθρα

Ληστεία σε περίπτερο με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού

Συνελήφθη ο ληστής των πρατηρίων υγρών καυσίμων

Ηπειρωτικός Αγών

Έδεσαν 77χρονη και της έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα