ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μπλόκο σε φορτίο κάνναβης στη Σαγιάδα (βίντεο)

Έμφορτο με κάνναβη ήταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 60χρονος και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στη Σαγιάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Στον χώρο των αποσκευών και της καμπίνας των επιβατών βρέθηκαν 21 δέματα με 66 κιλά και 880 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 66χρονης, και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης και ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Ιωνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 60χρονου, στη Νέα Ιωνία Αττικής, δύο μεταλλικά κυτία, που περιείχαν 19 νάιλον συσκευασίες με 13,9 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή σκόνης και κρυστάλλου, ατζέντα χειρόγραφων σημειώσεων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Είχε λίγο απ’ όλα

Φιξάκια ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβη είχε στην κατοχή του ένας 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Άρτας, κατά τη στιγμή της αποβίβασής του από υπεραστικό λεωφορείο.
Πάνω του βρέθηκαν οχτώ συσκευασίες που περιείχαν 0,94 γραμμάρια ηρωίνης, έξι συσκευασίες που περιείχαν 0,5 γραμμάρια κοκαΐνης, και μία συσκευασία με 2,94 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σχετικά άρθρα

Κοκαΐνη αξίας 2,85 εκατ. ευρώ εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα

11,5 κιλά κοκαΐνης στην παλετοθήκη φορτηγού (βίντεο)

55χρονος διακινούσε κοκαΐνη σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία (βίντεο)