ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κάνναβη, ηρωίνη και όπλα

Για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, συνελήφθη ένας 48χρονος στο 40ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Στον χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου βρέθηκαν δώδεκα δέματα με 76 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κάτω από τη θέση του οδηγού εντοπίστηκε ένα πιστόλι Browning με γεμιστήρα και δύο φυσίγγια διαμετρήματος 22 mm. Εκτός από τα ναρκωτικά και το όπλο, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη και ένας 57χρονος στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με 3,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παραβιάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις της άδειας.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνελήφθη ένας 38χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε κρυμμένη κάτω από τα ρούχα του, μία συσκευασία 5,6 γραμμάρια ηρωίνης.

Σχετικά άρθρα

Έκρυβε 100 γραμμάρια ηρωίνης σε σημείο εντός του σώματός του

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για τσιγάρα και δενδρύλλιο κάνναβης