ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

«Ισοπεδωτικός» ο Βίκος Ιωαννίνων

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Βίκος Ιωαννίνων απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο «ισοπέδωσε» με σκορ 105-57 για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν άφηνε εξ αρχής περιθώρια για το ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν, πάντως, να είναι ανταγωνιστικοί, κάτι που το κατάφεραν σε έναν βαθμό έως τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου, χάρη στην άμυνα ζώνης και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Βίκου. Ωστόσο, στη συνέχεια η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου βρήκε λύσεις, μεταφέροντας το παιχνίδι κάτω από το καλάθι, με τους Κοτσάνο και τον νεοαποκτηθέντα Djordjevic-Marinkovic, ο οποίος έδειξε ότι θα δώσει σημαντικές βοήθειες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου ξεπέρασε τους 30 πόντους και η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον κόουτς της ομάδας των Ιωαννίνων να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, που είχε στη διάθεσή του, οι οποίοι στο σύνολό τους γράφτηκαν στον πίνακα των σκόρερ.

Πρώτος σκόρερ για τον Βίκο ο Καλαμπάκας με 21 πόντους, 15 σημείωσε ο Δήμος, 13 ο Djordjevic-Marinkovic και 11 ο Τσιλούλης. Από τον Ολυμπιακό Βόλο του Νίκου Μπουντούρη ξεχώρισε ο Π. Λογοδότης με 21.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 44-28, 79-46, 105-57.

Βίκος Ιωαννίνων (Κωστόπουλος-Καΐκας): Αποστόλου 2, Γυφτάκης 2, Αναγνωστάκης 10(2), Ιωαννίδης 5, Τσιλούλης 11(1), Πάτρας 7, Δήμος 15, Καλαμπάκας 21(4), Λαμπρόπουλος 4, Σταυρόπουλος 7(1), Κοτσάνος 8, Djordjevic-Marinkovic 13(2).

Ολυμπιακός Βόλου (Μπουντούρης): Νίκολης 14(1), Μπουντούρης Κ.1, Στεφόπουλος, Γουάμπα 16, Παρασχάκης 2, Δημητρόπουλος, Λογοδότης Μ., Λογοδότης Π. 21(5), Μπουντούρης 3(1).

Σχετικά άρθρα

Τσουκανέλης – Κουγιουμτζίδης στον πάγκο του Βίκος Ιωαννίνων

Έκανε το πρώτο βήμα ο Βίκος

Με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ο Βίκος