ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επιστροφή στη δράση για τον Βίκο

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επανέρχεται ο Βίκος Ιωαννίνων μετά το ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου σήμερα Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, για τη 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Με δεδομένο ότι η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Βίκος δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα και ο αγώνας θα είναι μια καλή προπόνηση για τη συνέχεια.
Τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Αλμυρό υποδέχεται το IBC, για την 15η αγωνιστική, αύριο Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Ο αγώνας έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο το IBC είναι δυνατό στην έδρα του.
Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, τέλος στο αρνητικό σερί τους θα προσπαθήσουν να βάλουν σήμερα οι Μολοσσοί, που υποδέχονται τη ΓΕ Κέρκυρας, στις 7.30 το απόγευμα σήμερα Σάββατο, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, στην προσπάθειά της να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας Αστράκα – Θρύλος Ιωαννίνων, που θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 7.30 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Με βάση τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, ο Θρύλος είναι φαβορί, ωστόσο η Αστράκα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα και δε θα είναι εύκολος αντίπαλος.
Για την 8η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, ο αήττητος ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται σήμερα, στις 9.45 το βράδυ, στο Νέο Κλειστό, τον ΑΟ Πάργας, τον πιο υπολογίσιμο αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι του α’ γύρου, ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει με σκορ 57–66 στην Πάργα. Τον Αχιλλέα Νεοχωρίου υποδέχεται ο ΑΟ Κόνιτσας αύριο Κυριακή, στις 2 το μεσημέρι, στο ΔΑΚ Κόνιτσας, με στόχο την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Τέλος, σήμερα στις 8.30 το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, θα γίνει αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο (Κύπελλο Ελλάδας), με το IBC να υποδέχεται τον Ηρόδικο Κομοτηνής.