Αθλητικά

Η περιπέτεια θα έχει συνέχεια

Τον περασμένο Μάιο διήνυσαν με τις μηχανές τους 2.200 χιλιόμετρα στα βουνά της Αλβανίας. Αυτό στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο 14ο Motor Rally Albania, έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες ανωμάλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Για επτά ημέρες και με πάνω από 70 ώρες συνολική οδήγηση, οι Δημήτρης Χαρίσης και Πάνος Γεωργογιάννης, εμπνευστές του project «Will2Way», οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους διοργάνωση, ξεπέρασαν κυριολεκτικά τον εαυτό τους. Έδειξαν προσήλωση, αποφασιστικότητα, ήθος, βοηθώντας και συναθλητές τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, μαζί με την τρίτη συμμετοχή της χώρας μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, την πολύ έμπειρη Πολυτίμη Κυριακοπούλου, ανέβασαν στο βάθρο την ελληνική σημαία, προκαλώντας συγκίνηση.
Τι ακολουθεί λοιπόν για τους δύο γιαννιώτες αναβάτες, τους οποίους διακρίνει η αγάπη για την περιπέτεια; Τον Μάιο του 2019 διεξάγεται στο Καρπενήσι το «Hellas rally», η πιο ανταγωνιστική αναμέτρηση enduro της Ευρώπης με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές, που αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων οδηγών από όλο τον κόσμο. Άλλη μια πρόκληση επτά ημερών, σε ελληνικά βουνά αυτή τη φορά, για τους Χαρίση – Γεωργογιάννη.

Σχετικά άρθρα

Είδαν καρό σημαία στο Hellas Rally οι Π. Γεωργογιάννης και Δ. Χαρίσης

Έτοιμοι για το «Hellas rally» στο Καρπενήσι οι Δ. Χαρίσης –Π. Γεωργογιάννης