Αθλητικά

Προκρίθηκε ο ΠΑΣ, αλλά απογοήτευσε στο Καυτατζόγλειο

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε ο ΠΑΣ, παρ’ ότι έχασε 2-0 στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή, από γκολ που σημείωσαν στο 58’ ο Ρόβας και 76’ ο Κλέιτον.

Αν κερδίσει αύριο ο Ατρόμητος τη Θύελλα Καμαρίου και υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, μετρά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ των παιχνίδια. Στην περίπτωση αυτή περνούν ο Ατρόμητος 1ος και ο ΠΑΣ 2ος. Αν ο Ατρόμητος δεν κερδίσει τη Θύελλα Καμαρίου μένει έξω από το Κύπελλο αυτός, πράγμα όμως απίθανο.

Ήταν απαράδεκτη η εμφάνιση του ΠΑΣ στο Καυτατζόγλειο, ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος, κέρδισε δίκαια και αν πίστευε λίγο περισσότερο μπορούσε να κάνει το 4-0 και να αφήσει απέξω την τοπική ομάδα!

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για την κακή εμφάνιση του ΠΑΣ. Αρκεί και μόνο το γεγονός ότι η μοναδική φορά που απείλησε τον Ηρακλή ήταν στο 86’ με ένα σουτ του Κάστρο. Στο υπόλοιπο διάστημα δεν έκανε καν υποψία ευκαιρίας.

Ναι μεν ξεκουράστηκαν ενόψει ΠΑΟΚ κάποιοι παίκτες όπως οι Βελλίδης, Αλ. Μιχαήλ, Γιάκος, Ξύδας και έμειναν στον πάγκο Κριζμάν, Μπουκουβάλας, Νικολιάς και έπαιξαν για λίγο Τζημόπουλος, Παμλίδης, αλλά δεν δικαιολογείται να σέρνεται τόσο πολύ η ομάδα. Ήταν κακές οι καιρικές συνθήκες, αλλά αυτό ισχύει και για τον Ηρακλή. Το σταματούμε εδώ, σεβόμενοι την κρισιμότητα των περιστάσεων.

Στο α’ ημίχρονο τραυματίστηκε ο Βιδάλ και ενδεχομένως να είναι εκτός αποστολής με ΠΑΟΚ. Στο ημίχρονο τιμήθηκαν από τον Ηρακλή οι πρώην παίκτες του Λουκίνας και Μπουκουβάλας.

Η διαιτησία

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία Τζοβάρα (Φθιώτιδας). Βοηθοί ήταν οι Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής). Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Ρόβας (22’) – Λουκίνας (45’).

Οι συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γρηγοριάδης, Κουτρουμάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68’ Κλέιτον), Ρόβας (83’ Πτηνόπουλος), Πασάς, Παναγιωτούδης, Χασομέρης (73’ Περόνε).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Νεόφυτος, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Κούζικ (83’ Κούζικ), Βιδάλ (44’ Νάουμετς), Λουκίνας (83’ Παμλίδης), Αθανασιάδης.