ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Στίβος- Άγγιξε την κορυφή ο ΑΓΣΙ στο Πανελλήνιο Κ18

Δυνατές συγκινήσεις και επιτυχίες για το τμήμα Στίβου του ΑΓΣΙ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών Κ18 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων ήταν δεύτερος στη γενική βαθμολογία με 131 βαθμούς στο σύνολο, χάνοντας την πρώτη θέση για μόλις τρεις βαθμούς από το Κολλέγιο Αθηνών, κάτι το οποίο θα είχε επιτευχθεί αν δεν είχε ακυρωθεί στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. η ομάδα των αγοριών, που βρισκόταν στην 1η θέση της κούρσας.
Την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος, ο ΑΓΣΙ είχε ένα χάλκινο μετάλλιο με τη Χρυσούλα Ανδρούτσου στα 1500 μ. και πολλά καλά πλασάρισματα. Πέμπτη θέση για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. κοριτσιών, η οποία στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο, και για τον Γιώργο Τασούλα στα 1500 μ. μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα και μια πραγματική υπερπροσπάθεια, έκτος ήταν ο Άγγελος Αδαμίδης στα 400 μ., έβδομος ο Θανάσης Γιαννόπουλος στα 100 μ., όγδοος ο Δημήτρης Σιαπλαούρας στο άλμα επί κοντώ, 10ος ο Μιχάλης Σιντόρης στα 100 μ.,15η η Μαρία Μάνη στα 100 μ., ενώ στους πρωινούς προκριματικούς έλαβαν μέρος ο Αχιλλέας Μήτταρης στο άλμα τριπλούν, η Χρυσούλα Γώγου στα 400 μ., η Εύη Χήτου στον ακοντισμό, η Κατερίνα Τασιούλα στο ύψος και η Θεοδώρα Σακαβίτση στα 100 μ. με εμπόδια.
Την Κυριακή χρυσό μετάλλιο πήρε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 μ. των αγοριών με τους Παναγιώτη Κόκκα, Άγγελο Αδαμίδη, Βασίλη Σιωμο Γκίζα και Θοδωρή Μαλάτο. Αργυρό μετάλλιο οι Θοδωρής Μαλάτος στα 400 μ., με εμπόδια και η Χρυσούλα Ανδρούτσου στα 3000 μ., και χάλκινο μετάλλιο η Χρυσούλα Γώγου στα 800 μ.. Στην έβδομη θέση βρέθηκε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 μ. των κοριτσιών με τις Μαρία Γαλατά, Βικτώρια Βάσσιου, Έλλη Μπουμπογιάννη και Ελένη Κέγκου, στην ένατη θέση η Ζωή Ράπτη στο άλμα σε μήκος, δέκατη η Χρυσούλα Μπουμπογιάννη στα 3000 μ. και στην 16η θέση ο Άγγελος Παγούνης στα 200 μ.

Σχετικά άρθρα

Πρεμιέρα στο Νέο Κλειστό για ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ΑΓΣΙ

Υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική το IBC

ΣΕΓΑΣ – 31 επίλεκτοι αθλητές στην Ήπειρο