Οι πανηγυρισμοί για την προχθεσινή νίκη επί του Ατρόμητου στην Αθήνα
Αθλητικά

Περισσότερη φροντίδα στις υποδομές

Παραμένουν προπονητές οι Αγγέλης, Μπόλος, ενώ θα δημιουργηθεί πάλι η ομάδα Κ15.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στα Γιάννινα, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης ασχολήθηκε και με θέματα των υποδομών, έχοντας συνάντηση με συνεργάτες του που είναι επιφορτισμένοι με αυτό το πολύ ευαίσθητο αλλά και χρήσιμο για την ΠΑΕ κομμάτι.

Μάλιστα, το θέμα έγινε και επίκαιρο λόγω των τελευταίων επιτυχιών που είχε η ομάδα νέων Κ-19 του ΠΑΣ, καθώς την περασμένη Κυριακή πήρε ισοπαλία 1-1 στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και προχθές κέρδισε 3-1 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Οι μικροί του ΠΑΣ σημείωσαν επιτυχίες με ομάδες που επενδύουν επί σειρά ετών στις υποδομές, σε αντίθεση με ό,τι γίνεται στα Γιάννινα, όπου γίνεται κατάθεση ψυχής απ’ όλους με πενιχρές παροχές από πλευράς ΠΑΕ για να καλυφθούν μόνο στοιχειώδεις ανάγκες. Ένα από τα καυτά ζητήματα είναι η εξεύρεση κατάλληλων γηπέδων για τις προπονήσεις των ομάδων νέων, όπως και να υπάρξουν περισσότερες παροχές για τη διαμονή των παικτών που θα αποκτηθούν από άλλες περιοχές. Είναι καυτά προβλήματα που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια, καίτοι από τις υποδομές βγήκαν ταλαντούχοι παίκτες που έγιναν επαγγελματίες. Υπάρχουν υποσχέσεις από τον Χριστοβασίλη, ότι θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στις υποδομές και ορισμένα πράγματα θα υλοποιηθούν με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Είναι πολύ πιθανόν ο ΠΑΣ να κατεβάσει τη νέα σεζόν και ομάδα για το πρωτάθλημα Νέων Κ15 της Σούπερ Λιγκ, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει πέρσι. Όσον αφορά τους προπονητές, δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές, καθώς παρουσίασαν σημαντικό έργο. Στην Κ19 θα είναι πάλι ο Χρήστος Αγγέλης και στην Κ17 ο Μιχάλης Μπόλος. Αν οργανωθεί η Κ15, τότε θα προσληφθεί και άλλος προπονητής. Ο Νίκος Μπαδήμας, που ήταν βοηθός του Γιαννίκη στην επαγγελματική ομάδα, αν δεν έχει τον ίδιο ρόλο και με τον νέο προπονητή, τότε ίσως να είναι γενικός συντονιστής όλων των τμημάτων. Υπεύθυνος από πλευράς διοίκησης θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Παναγιώτης Χριστοβασίλης με συνεργάτες τους Γιώργο Ιωάννου και Τάκη Στούκα. Ο τελευταίος προορίζεται για τεχνικός διευθυντής των υποδομών.

Ξεκινούν έργα στον χορτοτάπητα

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, από Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα έργα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για τη βελτίωση του χορτοτάπητα. Ήδη έχουν εντοπιστεί οι αιτίες των περσινών προβλημάτων, που έγιναν οξύτερα τον χειμώνα με τις εκτεταμένες βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή, με αποτέλεσμα να «ξεσπιτωθεί» και ο ΠΑΣ, παίζοντας με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι και με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο στο Αγρίνιο. Χθες έγινε αυτοψία τεχνικών και από Δευτέρα σε πολλά σημεία θα γίνει αντικατάσταση του χόρτου, ώστε τη νέα σεζόν να μην υπάρχουν τα προβλήματα της σεζόν που πέρασε.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος