Αθλητικά

Πολλά μέτωπα είναι ανοιχτά στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επίσημα μπορεί να μη υπάρχουν ανακοινώσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να φαίνεται ότι υπάρχει στασιμότητα σε πολλά πράγματα, αλλά όσοι μιλάνε με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη λένε ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και ήδη είναι σε εξέλιξη πολλά ζητήματα.

Αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά πολλά μέτωπα, με την οργάνωση της προετοιμασίας, την εξεύρεση οικονομικών πόρων για να κλείσουν εκκρεμότητες που υπάρχουν με τους παίκτες από τη σεζόν που έφυγε, το κλείσιμο συμφωνίας με τη NOVA, την εξεύρεση χορηγιών που θα βελτιώσουν τα οικονομικά της εταιρίας, την ανανέωση συμβολαίων με Σιόντη, Μπουκουβάλα, Σκόνδρα, τη λύση συμβολαίων με παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι αλλά δεν είναι στα πλάνα Γιαννίκη, την οργάνωση των ομάδων νέων και ασφαλώς με τις μεταγραφές. Το τελευταίο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης ιστορίας. Χωρίς την απόκτηση καλών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε θέσεις που ζήτησε ενισχύσεις ο Γιαννίκης, η ομάδα θα έχει πρόβλημα στο νέο πρωτάθλημα. Η Σούπερ Λιγκ 1 έχει πολύ καλύτερες ομάδες, αυξημένες απαιτήσεις και έντονο παρασκήνιο που ακούμε στα ραδιόφωνα και διαβάζουμε καθημερινά στις εφημερίδες. Ο ΠΑΣ είναι μακριά απ’ όλα αυτά και για να είναι αυτόνομος ώστε να κερδίζει και τους… διαιτητές (ενίοτε και όποτε χρειαστεί) θα πρέπει να κάνει καλή ομάδα.

Επέκταση συμβολαίου με Παντελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αμυντικός Νόντας Παντελάκης συμφώνησε να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, μέχρι 30/6/2023, καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι διετές και λήγει στις 30/6/2021. Καλή κίνηση, καθώς ο Παντελάκης είχε καλή παρουσία στην ομάδα και είναι παίκτες με δυνατότητες και φιλοδοξίες.

Τα λέει με Μπουκουβάλα

Δεν υπήρξε καμία προσέγγιση με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα και επί του παρόντος υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, σχετικά με την πρόταση Χριστοβασίλη για ανανέωση της συνεργασίας. Μια πρώτη κουβέντα έγινε και με τον Σκόνδρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Θα υπάρξει ασφαλώς και νέος κύκλος συζητήσεων. Πάντα στα μεταγραφικά χρειάζεται υπομονή και με την πρώτη κουβέντα δεν έρχονται οι συμφωνίες.

Δύσκολα με Ντουρμισάι

Χθες γράφτηκε ότι ο Ντουρμισάι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Άλλες πάλι ιστοσελίδες επιμένουν ότι θα δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, πακέτο με τον Γιώργο Μασούρα. Επειδή στις περιπτώσεις αυτές και στα μεταγραφικά σενάρια πάντα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ας κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο δίνει σε ομάδες πάνω από 15 παίκτες δανεικούς. Συνεπώς δεν αποκλείεται να δοθούν ορισμένοι και στα Γιάννινα.

Κλειστά χαρτιά ο Χριστοβασίλης

Καίτοι είμαστε σε περίοδο μεταγραφών, τα σενάρια και η ονοματολογία παικτών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ είναι σε πολύ μικρή κλίμακα. Ο Χριστοβασίλης πάντα κρατά κλειστό το στόμα σε ό,τι έχει σχέση με μεταγραφές και πώς κινείται, γι’ αυτό και οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Πάρτι και εκλογές οι φίλαθλοι

Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα θα γιορτάσει την 54α επέτειο ίδρυσης της ομάδας με σουβλάκια έξω από τα γραφεία του συνδέσμου. Επίσης ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα γίνουν την Τετάρτη 15 Ιουλίου και από ώρες 17.00 – 23.00.

Σχετικά άρθρα

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Ολυμπιακό

Με προβλήματα ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό