ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ο ΠΑΣ 3-0 με σόου του Πίτου Γκαρσία

Επιβλητικός ο ΠΑΣ στο β’ ημίχρονο, κέρδισε άνετα 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς φιλάθλους, σε αντίθεση με το α’ μέρος που δεν ήταν καλός.

Φωτογραφίες: Λαμπρινή Σταμούλη

Βοήθησε πολύ η είσοδος του Πίτου Γκαρσία, που αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα. Ο αργεντινός μέσος έδωσε μεγάλη πνοή στον χώρο του κέντρου και βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι, ώστε να πάρει μπροστά η μηχανή του ΠΑΣ και να ανεβεί όλη η ομάδα. Και ως κερασάκι στην τούρτα από το σόου που έκανε, ήταν και το 3ο γκολ, που σημείωσε στις καθυστερήσεις με απευθείας χτύπημα κόρνερ. Τα άλλα δύο γκολ είχαν σημειώσει οι Παμλίδης (67’) και Λεό (79’).

ΠΑΣ: Γιαννίκογλου (46’ Χουτεσιώτης), Σκόνδρας (75’ Παντελάκης), Ζιούλης (61’ Πίτου Γκαρσία), Αποστολόπουλος (75’ Οικονομόπουλος), Μπουκουβάλας (75’ Πήλιος), Σιόντης (75’ Γώγος), Κάστρο (75’ Ράντοβατς), Νικολιάς (75’ Νάουμετς), Καρτάλης (75’ Γροσδάνης), Κριζμάν (75’ Λεό), Παμλίδης (75’ Ξύδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Νακρυωνίτης (65’ Γιδόπουλος), Τζέφερσον (51’ Ρόκας), Ράντι (65 Πόζογλου), Βοσνακίδης (69’ Κόλα), Γραικός (80’ Πριόνας), Λάσκαρης (79’ Μπακουλάτι), Φάζος, Μπούτσικος, Τσίτας, Τσιάρας (55’ Στεφάνοβιτς), Σκοπελίτης (80’ Κλεμέντε).

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος