Αθλητικά

Αύριο ξεκίνημα των φιλικών με Λάρισα

Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ, μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο προπονητής Αργύρης Γιαννάκης.

Αύριο ξεκινά και ο κύκλος των φιλικών αγώνων, αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα, που θα γίνει στις 18.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Αύγουστος θα αποζημιώσει τους φίλους του ΠΑΣ, αφού τον Ιούλιο, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο κόουτς έκρινε ότι δεν έπρεπε να γίνουν φιλικά παιχνίδια με ομάδες Σούπερ Λίγκας 1, γιατί είχαν ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία. Όμως τώρα, ο ΠΑΣ, εκτός από το ματς της Τετάρτης με τη Λάρισα (αύριο), θα δώσει δύο παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, ενώ θα υποδεχτεί στα Γιάννινα και την Παναχαϊκή. Για τα φιλικά παιχνίδια η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ισχύουν τα εισιτήρια διάρκειας. Ο Γιαννίκης επέστρεψε χθες από τη Γερμανία και επιμελήθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων.

Ξεκίνησαν χθες οι ομάδες νέων

Χθες το απόγευμα ξεκίνησαν προετοιμασία και οι ομάδες νέων Κ19 και Κ17 υπό την επίβλεψη των προπονητών Νίκου Μπαδήμα και Μάριου Παναγιώτου αντίστοιχα. Ο Μπαδήμας θα είναι και βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη στην ΠΑΕ.

Η προετοιμασία της Κ15 υπό την τεχνική ηγεσία του Μιχάλη Μπόλου θα ξεκινήσει αργότερα, γιατί θα ξεκινήσει αργότερα και το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Όπως είναι γνωστό, η Κ19 θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 και οι άλλες δύο ομάδες Κ17 και Κ15 στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΣ

Στην Πάτρα βρίσκεται κανονικά ο Ίσραελ Κολ και από το Σάββατο μπήκε κι αυτός στις προπονήσεις, έχοντας να καλύψει την απουσία του από το βασικό στάδιο που έγινε για δυο εβδομάδες στην Ολλανδία.
-Στον Βώλακα Δράμας συνεχίζει την προετοιμασία ο Απόλλωνας Σμύρνης, με 25 παίκτες στην αποστολή. Η ομάδα της «ΕλαφράςΤαξιαρχίας» εξετάζει την περίπτωση του Τζόζεφ Έφορτ, που θα αποχωρήσει από τον Εργοτέλη.

-Από χθες ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι ο Πλατανιάς, υπό την επίβλεψη του Γιάννη Τάτση. Η αποστολή διαμένει στο συγκρότημα Montana.

-ΑΟΚ Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς), Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας και Δόξα Δράμας είναι από τις ομάδες, που δεν ξεκίνησαν ακόμη προετοιμασία.

-Ο κερκυραίος επιχειρηματίας Γιάννης Καραϊσαρλής, που αποχώρησε από την προεδρία του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας, εκδήλωσε την επιθυμία να αναλάβει την Δόξα Δράμας. Η πρότασή του εξετάζεται από τοπικούς παράγοντες της Δράμας και φιλάθλους. Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Μπύρος είναι αμετάπειστος και εμμένει στην αρχική του απόφαση να αποχωρήσει.

– Παρόλο που από πλευράς ΑΟΚ Κέρκυρα δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση, εν τούτοις όλα συντείνουν στο συμπέρασμα ότι προπονητής της ομάδας για την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι οριστικά ο Λεωνίδας Βόκολος.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος