ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ενίσχυση στα άκρα για τον Α.Σ. Γιάννενα

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Σ. Γιάννενα, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του την αθλήτρια Μαίρη Κόλλια, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γυναικεία ομάδα των Ιωαννίνων, που θα συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η Μαίρη Κόλλια αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με ομάδες της Volley League και της Pre-league, όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, οι Μακεδόνες Αξιού, ο ΑΟ Λαμίας και ο ΓΣ Πανιώνιος, από τον οποίο και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.
Η 26χρονη, ύψους 1.82 εκ. αθλήτρια, είναι απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, αγωνίζεται ως ακραία/διαγώνια και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία και το ταλέντο της.
«Είναι χαρά μου, που φέτος θα συνεργαστώ με την ομάδα του Α.Σ. Γιάννενα. Μετά από μία όμορφη προσέγγιση που είχα από τα μέλη της διοίκησης, αποφάσισα να συνεχίσω τη καριέρα μου στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στον ΓΑΣ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλή παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν και μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου να πετύχουμε τους στόχους της διοίκησης», αναφέρει σε δήλωσή της στο site του συλλόγου asgiannena-volley.gr

Τέσσερις ανανεώσεις

Τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις αθλήτριες. Η σημαντικότερη εξ αυτών είναι με τη Γιώτα Ντέρου, η οποία συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του ΑΣ Γιάννενα και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει και πάλι το παρόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Η αθλήτρια του ΓΣ Κοζάνης, που αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, αν και ολοκλήρωσε τις σπουδές της, θα παραμείνει τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν στα Γιάννενα, αποτελώντας άλλη μια αξιόλογη λύση για τον προπονητή. «Μια από τις αγαπημένες αθλήτριες των φιλάθλων με προπονητική συνέπεια αλλά και αγωνιστική συμπεριφορά έρχεται και αυτή με τη σειρά της να συμπληρώσει το ήδη πλούσιο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του ΑΣ Γιάννενα», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.
Ο κύκλος των ανανεώσεων έκλεισε με τρεις ακόμη αθλήτριες, που προέρχονται από άλλους συλλόγους. Η πασαδόρος Χρυσάνθη Σαββάογλου από τον ΕΟ Σταυρούπολης, η Κατερίνα Κατσόγιαννου από τον ΓΣ Λαμίας και η Ελένη Τοπάλη από τον ΓΣ Δεσκάτης ολοκληρώνουν το παζλ των ανανεώσεων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η Χρυσάνθη Σαββάογλου αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον προπονητή, αφού τα τελευταία χρόνια είναι μια από τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας των γυναικών.
Τοπάλη και Κατσόγιαννου έχουν την εμπειρία πλέον της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην υλοποίηση των στόχων, που ο σύλλογος θα θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

Εξάλλου, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΣ Γιάννενα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2010. Τα διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και του κυπέλλου Ελλάδας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και διακρίνονται φέτος σε τρεις κατηγορίες: φοιτητικά 10 ευρώ, κανονικό 15 ευρώ και VIP 30 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα