Αθλητικά

Χωρίς φιλάθλους θα πάει στη Λιβαδειά ο ΠΑΣ

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Πετράκης έδωσε μόνο μία μέρα ρεπό στους παίκτες και από χθες ξεκίνησε μίνι προετοιμασία, ώστε η ομάδα να εκμεταλλευτεί αυτές τις μέρες, να ανασυνταχτεί και με όλες τις δυνάμεις της να δώσει τη μάχη για την παραμονή στην Κατηγορία.

Τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό και στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, είναι τα «κλειδιά» για την υπόθεση παραμονής. Όλοι πιστεύουν ότι με «διπλό» στη Λιβαδειά το άλλο Σάββατο 30 Μαρτίου, ο ΠΑΣ μπορεί να πάρει σαφέστατο προβάδισμα όχι μόνο να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά να μην μπει ούτε καν στη διαδικασία των μπαράζ με τη 2η ομάδα της Β’ Εθνικής. Οι Γιαννιώτες το πιστεύουν, ότι στην τελική ευθεία θα πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται, γιατί η ομάδα τους είναι σε καλή κατάσταση και λόγω πολλαπλών ατυχιών είναι στη σημερινή δύσκολη θέση.

Ο ΠΑΣ ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του από τον Λεβαδειακό, αλλά δεν ικανοποιείται το αίτημά του, καθώς δεν συναινεί και η αστυνομία. Σε χτεσινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρονται τα εξής: «Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι, παρόλο που ζητήσαμε εισιτήρια από τον Λεβαδειακό, στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας ενημερωθήκαμε ότι δε θα διαθέσουν θύρα στους φιλοξενούμενους και επίσης ότι η εισήγηση της αστυνομίας θα είναι για απαγόρευση μεμονωμένης και οργανωμένης μετακίνησης».

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Στέφανος Ευαγγέλου (Εθνική Ελπίδων), Νεόφυτος Μιχαήλ (Εθνική Κύπρου), Άντι Λίλα (Εθνική Αλβανίας). Από χθες ξεκίνησε προπονήσεις ο Σεργκελασβίλι και ασφαλώς θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης για τη Λιβαδειά. Περιμένουν να δουν πως θα πάει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες και με τον Κριζμάν που και χθες έκανε απουσίασε από την προπόνηση, όπως και ο Σιόντης που εγχειρίστηκε και μέχρι τέλος δε θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ξύδας, Βιδάλ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση.

Καμιά ανησυχία για τον Κλάους

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες ότι θα κάνει καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα «για εγκληματικό χτύπημα του Αθανασιάδη στον Γκοίκοβιτς» και θα ζητήσει να τιμωρηθεί ο φορ του ΠΑΣ με τρεις αγωνιστικές. Στον ΠΑΣ δεν υπάρχει καμία ανησυχία, αφού ήταν μια συνηθισμένη φάση, που συμβαίνει στους αγώνες, και δεν υπήρξε εσκεμμένο χτύπημα από τον Κλάους.

Σχετικά άρθρα

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ΠΑΣ υποδέχεται σήμερα τον Λεβαδειακό

Γ. Πετράκης: Με VAR δεν θα πέφταμε πέρυσι

Ηπειρωτικός Αγών