ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Ο Μολυβένιος Στρατιώτης & η Χάρτινη Μπαλαρίνα» από τους Αθεράπευτους

Τη συγκινητική ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν « Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» παρουσιάζει, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, η Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι Αθεράπευτοι» τις Κυριακές του Μαρτίου (12, 19 & 26), στις 11.30 το πρωί και στις 6.30 το απόγευμα, καθώς και την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα.

Μια ιστορία αληθινής αγάπης, καλοσύνης, θάρρους και γενναιότητας για μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.
Τη θεατρική προσαρμογή, με τίτλο «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης & η Χάρτινη Μπαλαρίνα», έχει κάνει ο Δημήτρης Παππάς, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις, που θα παίζονται ζωντανά επί σκηνής.
Ερμηνεύουν: Λευτέρης Βανούσης (Μολυβένιος Στρατιώτης), Ελένη Μαύρου (Χάρτινη Μπαλαρίνα) και μαζί τους οι Σπύρος Σιούτας, Δημήτρης Τσιούρης, Βύρων Παπαϊωάννου, Φίλιππος Παππάς, Βάσω Παναγή, Νίκη Παπανικολάου, Ελένη Τζιαφερίδου, Γιώργος Τσάκας, Αγγελική Κουτσοθανάση και Δημήτρης Παππάς. Παίζουν και τραγουδούν οι Δημήτρης Παππάς (διεύθυνση, κιθάρα), Κατερίνα Τριανταφυλλίδη (φλάουτο), Σπύρος Σιούτας (βιολί), Άρης Σαπρίκης (ξυλόφωνο), Δημήτρης Τσιούρης (γιουκαλίλι), Μαρία Παπασαραφιανού (πιάνο) και Αγγελική Κουτσοθανάση (κρουστά).
Η σκηνογραφία και οι φωτισμοί είναι των Αγγελικής Κουτσοθανάση και Λευτέρη Βανούση, τα κοστούμια και ο σχεδιασμός της αφίσας της Βαρβάρας Βαράκα και οι χορογραφίες της Ελένης Μαύρου και της Βάσως Παναγή.
Γενική είσοδος 8 ευρώ (με προπώληση και στο viva.gr). Επίσης, θα υπάρχουν οικογενειακά εισιτήρια 15 ευρώ (για δύο άτομα), 20 ευρώ (για τρία) και 25 ευρώ (για τέσσερα). Τηλέφωνα επικοινωνίας και κράτησης θέσεων 6981981067 ή 6981981058.

Σχετικά άρθρα

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» και αυτή την Κυριακή

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος & ο Μάγος Αρρογκάντο» από τους «Αθεράπευτους»

«Ο Καλός Άνθρωπος του Σε Τσουάν» από τους Αθεράπευτους