Η μαύρη αυτή κωμωδία, που πραγματεύεται την πορεία ενός διάσημου σεφ από την κορυφή στα «σίδερα», δοσμένη λαχταριστά με χιούμορ καυστικό, συνθέτοντας έναν μαγειρικό καμβά από εντελώς ετερόκλητα υλικά, θα πάρει σάρκα και οστά για τέσσερις μόνο Τετάρτες στο bar της Στοάς Λιαμπέη.
Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου και θα ανέβει για τρεις ακόμη Τετάρτες, στις 15, 22 και 29 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και το Route 66.
Ο Χρήστος Χρήστου μαγειρεύει «Παπάγια Μάντολες» στο Route 66
Με την μορφή ενός… αγανακτισμένου σεφ, που από την καταξίωση καταλήγει στη «φυλακή», ο Χρήστος Χρήστου θα συστήσει στο γιαννιώτικο κοινό το έργο του Αντώνη Κρύσιλα «Παπάγια Μάντολες», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μούστα, στο bar Route 66.
									
																	