ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Κόκκινη γραμμή» από την Ομάδα Τέχνης Α.Ν.

Τέσσερις μονόλογοι με κοινό παρανομαστή το όριο ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο, το συνειδητό και το ασυνείδητο, τη σκιά και το φως, συνθέτουν την παράσταση «Κόκκινη γραμμή», που θα παρουσιάσει η Ομάδα Τέχνης Αφηγηματικός Νους το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Κύκλος (Αραβαντινού 14).

Τέσσερις άνθρωποι μπροστά σε οριακές ψυχικές καταστάσεις παλεύουν με τον φόβο, την τρέλα, την απώλεια, τον τρόμο της ίδιας τους της ζωής. Έναν τρόμο που εδράζει στα βάθη της ψυχής και που, κάτω από τις ανάλογες συνθήκες, ανασύρεται στην επιφάνεια ως μια πληθώρα αρχέγονων ορμέμφυτων της ανθρώπινης ύπαρξης. Κοινός τους τόπος ο παροξυσμός ενός οδυνηρού, προσωπικού μονολόγου.
Η σκηνοθεσία είναι της Γιάννα Κούλα και τα κείμενα που θα αποδοθούν, είναι το «Πολύ αργά» της Χάρις Μέγα με τη Σωτηρία Τζιούρη, «Φιλιώ» της Γιάννας Κούλα με τη Λούλα Γρυπαίου, «Ομολογία» της Χριστίνας Φούσκα με τον Ορέστη Τζίμα και «Ακριβές αντίγραφο» του Πάνου Ζώη με την Ελένη Κολοκούρη.
Βοηθός σκηνοθέτη Χριστίνα Φούσκα, μουσική Παναγιώτης Μίτσης, ήχοςκαι τεχνική υποστήριξη Νίκος Τσατσάνης, φωτογραφία Δημήτρης Μπρέχας.
Τηλέφωνο κρατήσεων 6979139705.

Σχετικά άρθρα

«Το μαιευτήριο» του Θ. Τριαρίδη για τρεις ακόμη παραστάσεις

Συστηματική αναπαράσταση του παραμυθιού «Το σκλαβί»

Σεμινάριο συστημικής αναπαράστασης παραμυθιών με την Καλλιόπη Άνθη

Ηπειρωτικός Αγών