Συγκεκριμένα, το «Κεφαλοτύρι Δωδώνη» βραβεύτηκε με την ανώτατη διάκριση, το χρυσό βραβείο, κερδίζοντας με τη μοναδική του γεύση την κριτική επιτροπή. Παράλληλα, το «Γαλοτύρι Δωδώνη» απέσπασε την ασημένια διάκριση και το «Δωδώνη ΤουΤοστ» απέσπασε την χάλκινη διάκριση, ξεχωρίζοντας για τη γευστική καινοτομία τους και την ανώτερη ποιότητα τους.
Με πάνω από μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας εντός κι εκτός συνόρων, η «Δωδώνη» αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας στην αγορά πάνω από δέκα κατηγορίες προϊόντων, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η ποιότητα και η αυθεντικότητα της Γεύσης του Καλού αναγνωρίζεται και διεθνώς, κατακτώντας επάξια τη θέση της στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως και τη δική της μοναδική θέση στο τραπέζι και την καρδιά των Ελλήνων αλλά και των ξένων καταναλωτών.
«Οι τρείς νέες, διεθνείς διακρίσεις αποτελούν ακόμα μια αναγνώριση των προσπαθειών μας και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους, καθώς τα προϊόντα μας αναγνωρίστηκαν στα σημαντικά αυτά διεθνή βραβεία, ανάμεσα σε προϊόντα από τόσες πολλές άλλες χώρες. Παράλληλα, βραβεύσεις τέτοιου είδους αποτελούν για εμάς ένα τεράστιο κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και μεράκι να προσφέρουμε τα αγνά και αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα “Δωδώνη” εντός και εκτός Ελλάδας», δήλωσε σχετικά η marketing manager της «Δωδώνη» Βίκυ Παπουτσάκη.
Τρεις διεθνείς διακρίσεις στα World Cheese Awards για τη «Δωδώνη»
Τρεις ακόμη σημαντικές, διεθνής διακρίσεις πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», στο πλαίσιο των φετινών World Cheese Awards, που πραγματοποιήθηκαν στην Ισπανία υπό την αιγίδα του οργανισμού Guild of Fine Food.
