ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Νέα νίκη και βλέπει τετράδα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Κοντά στην είσοδο στην τετράδα της Β’ ζώνης της Α2 Γυναικών βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νέα του νίκη, αυτή τη φορά επί του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού με 3-0 σετ.

Ο αγώνας, όπως μαρτυρά και η διακύμανση των σετ, δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η ομάδα της Λάρισας ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω, με τη Μαρία Μπράγια να έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει αθλήτριες, καθώς, λόγω των αναβολών, το πρόγραμμα είναι φορτωμένο το τελευταίο διάστημα.
Τα σετ: 25-14, 25-12, 25-13.
ΠΑΣ Γιάννινα (Μπράγια): Χαμπηλομάτη, Λεράκη, Sobchuk, Πετρουγάκη, Δασκάλου, Τάσση, Αδάμου (λ), Βασιλείου Π., Γούλα, Σαρλή, Πάντου, Βασιλείου Χρ. (λ).
Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκός (Πνάκας): Κατσιγιάννη, Κάρμου, Μπαγκούα, Πεπόνη, Λαμπροπούλου, Ραζακιά, Τιρτιράκη (λ), Τσούτσου.

Ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη για μια θέση στην τετράδα έχασε ο Α.Σ. Γιάννενα, που ηττήθηκε με 1-3 σετ εκτός έδρας από την Ε.Α. Λάρισας, με τη νίκη να είναι μονόδρομος στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Περσέα Θεσσαλονίκης στο κλειστό της Λιμνοπούλας.
Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, κέρδισε το τρίτο, αλλά έμεινε από δυνάμεις στη συνέχεια.
Τα σετ: 25-21, 25-20, 21-25, 25-10.

Την 11η νίκη του σε 11 παιχνίδια πέτυχε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, επικρατώντας στην Αλεξανδρούπολη της τοπικής Νίκης με 0-3 σετ. Παρά την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο, και το μακρινό ταξίδι, η ομάδα της Πρέβεζας συνέχισε χωρίς βαθμολογικές απώλειες.
Τα σετ: 22-25, 19-25, 21-25.

Την υποχρέωση απέναντι στον πρωτοπόρο της Β’ ζώνης της Α2 Ανδρών Εθνικό Αλεξανδρούπολης έβγαλε ο Πανηπιερωτικός Γ.Σ., που γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, με την ομάδα των Ιωαννίνων να μην καταφέρνει να είναι ανταγωνιστική.
Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-13.