ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Εδραίωσε τη θέση του στην τετράδα ο Α.Σ. Γιάννενα

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Α.Σ. Γιάννενα κόντρα στη Νίκη Αλεξανδρούπολης, ωστόσο τελικά κατάφερε να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του και να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη τετράδα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και πελαγοδρομούσε στο 1ο σετ, με τις φιλοξενούμενες να το εκμεταλλεύονται και να το κερδίζουν εύκολα.
Και στο 2ο σετ η απόδοση της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν κάτω του μετρίου, ωστόσο σταδιακά άρχισαν να μπαίνουν και άλλες παίκτριες στο παιχνίδι, πλην της Τικμανίδου. Η έστω και μερική βελτίωση στάθηκε ικανή στον Α.Σ. Γιάννενα για να ισοφαρίσει, με τα πράγματα να απλουστεύονται στη συνέχεια. Στα άλλα δύο σετ οι παίκτριες του Κ. Τσιούπη, με όπλο κυρίως το καλό σερβίς, πήραν πολλούς εύκολους πόντους και έφτασαν στη νίκη με 3-1 σετ.
Τα σετ: 19-25, 25-21, 25-15, 25-17.
Α.Σ. Γιάννενα (Κ. Τσιούπης): Καλουτσάκη, Chabai, Παππά Κλ., Παππά Αικ., Τικμανίδου, Μπόζιου, Νιακοπούλου (λ), Καρυδάκη, Τάνα.
Νίκη Αλεξανδρούπολης (Αθ. Μουστακίδης): Καράμπαλη, Καραμιχάλη, Μπάρη, Προφαντή, Σάκαλη, Κεσεσίδου, Πασπαλά (λ), Στεφάνου, Τσακιργιάννη Ι., Καράτζαλη, Φίλιππα – Μπατουδάκη (λ).

Σπουδαίο «διπλό» για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα της Μαρίας Μπράγια, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, χάρη στο πείσμα και την αγωνιστικότητά της, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς, που την ανεβάζουν στον βαθμολογικό πίνακα.
Τα σετ: 25-21, 22-25, 21-25, 22-25.
Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Τσουλκανάκης): Μάρκουλη, Παπαβασιλείου, Ζάικου, Μάρτση, Molla, Οικονομίδου, (Κοντογιάννογλου), Βούλγαρη, Παπαβασιλείου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Μπράγια- Σταματελόπουλος): Τερζίου, Τζαλαλή, Δασκάλου, Τάσση, Χαμπηλομάτη, Σαρλή, Μάντη (λ), Πετρουγάκη, Πάντου, Λεράκη, Αδάμου (λ).

Σταθερά αήττητος ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Την 8η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, με την Αργώ Βόλου να γίνεται, ωστόσο, η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μετά τον Α.Σ. Γιάννενα, που κατακτά σετ με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ, ωστόσο στο τρίτο σετ πλήρωσε τη χαλάρωση και τα πολλά λάθη. Στο τέταρτο σετ τα κορίτσια της Πρέβεζας σοβαρεύτηκαν και έφτασαν άνετα στη νίκη.
Τα σετ: 16-25 ,14-25,25-19, 11-25.
ΑΣ Αργώ Βόλου (Ευ. Σταθόπουλος – Κ. Φουρκιώτης): Τάσσου, Κασιούρα, Κασιούρα, Prokudina, Αγγέλη, Γερολυμάτου, Ξάνθη, Τζιοβάρα, Μαστρογιάννη, Φράγκου, Πόλη, Σουντουλουμάκη, Χουτζοπούλου, Παντελή.
Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Π. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκη, Ζιώγου, Τοτσίδου, Parshyna, Κούκα, Μητσοπούλου, Κοσμίδου (λ), Ρίτσα, Σιούλα, Ηλιάδη, Πατακιάρα, Μέλου.

Αδύναμος εκτός Ιωαννίνων ο Πανηπειρωτικός

Χωρίς βαθμολογικά κέρδη επέστρεψε από ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Γ.Σ. Πανηπειρωτικός, που ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Μακεδονικό στη Νεάπολη για την 8η αγωνιστική της Α2 Ανδρών (Β Ζώνη).
Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου περιορίστηκε στην κατάκτηση ενός σετ, ωστόσο στα υπόλοιπα δεν ήταν ανταγωνιστικός, στον βαθμό που θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
Τα σετ: 25-12, 25-18, 20-25, 25-16.

Γ.Σ. Πανηπειρωτικός (Κ. Ζιώγος): Σαντζαρίδης, Αποστόλου, Λαγός, Βαγγελής, Μητσόπουλος, Σιδηρόπουλος, Γεωργάκης (λ), Θώδης, Βοζαΐτης, Τσιαμπάς Μιχάλας, Τάσσης.