Αθλητικά

Πρόβλημα με Κόντε, αποχώρησε από την προπόνηση

Πρόβλημα με τον Πέδρο Κόντε παρουσιάστηκε στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες», καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και αποχώρησε από το γήπεδο.

Αύριο Δευτέρα θα εξεταστεί από τον γιατρό Σταύρο Ριστάνη και αν χρειαστεί να κάνει και μαγνητική ώστε να υπάρχει καλύτερη εικόνα. Επί του παρόντος καθίσταται αμφίβολη η συμμετοχή του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Κόντε είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, πολυτιμότατος παίκτης και η ομάδα τον έχει άμεση ανάγκη στη μάχη επιβίωσης των πλέι άουτ.
Οι Εραμούσπε, Παντελάκης, Λεό έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αλλά ο χρόνος μετρά αντίστροφα και αναμένεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γκάρο κάνει θεραπεία γιατί έσπασε το δάχτυλο και πρόγραμμα αποκατάστασης ο Ναούμης που έπαθε διάστρεμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του.
Για αύριο Δευτέρα δόθηκε ρεπό και από Τρίτη πάλι επιστροφή στις προπονήσεις. Η μάχη των πλέι άουτ θα ξεκινήσει για τον ΠΑΣ από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Σχετικά άρθρα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ

Η προετοιμασία του ΠΑΣ και η περίπτωση Εραμούσπε

Βαγγέλης Γυφτόπουλος