ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συλλήψεις σε ΚΤΕΛ για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

Για την παράνομη μεταφορά 23 παράτυπων μεταναστών με τουριστικό λεωφορείο, συνελήφθησαν ένας οδηγός και ένας υπάλληλος του ΚΤΕΛ Άρτας, στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας, στο ύψος του Κρυφοβού.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες ενέργειες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και του τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ακινητοποίησαν για έλεγχο το λεωφορείο εταιρείας οδικών μεταφορών και συνέλαβαν τον οδηγό, καθώς οι 23 επιβαίνοντες στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί θα αποβιβάζονταν στα Γιάννενα με σκοπό στη συνέχεια να εξέλθουν της χώρας, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, το μεσημέρι της Πέμπτης στην Άρτα συνελήφθη για την εμπλοκή του στην υπόθεση και ένας υπάλληλος τους ΚΤΕΛ, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ο πρόεδρος της εταιρείας.

Το λεωφορείο κατασχέθηκε, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Τέσσερις συλλήψεις μετά από νέο επεισόδιο οπαδικής βίας

Τραυματισμοί και συλλήψεις μετά από επεισόδιο

Ηπειρωτικός Αγών

Πλαστογραφία και λαθρεμπορία στο αστυνομικό δελτίο